Baker Tilly Belgium Invest
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

De impact van de CSRD op grote en kleine ondernemingen


De duurzaamheidsrapportering (CSRD) komt er nu echt aan. En dat heeft gevolgen voor elke onderneming, groot en klein​. In twee webinars tonen we wat dit in de praktijk voor u betekent. Verwacht heldere tips, bruikbare adviezen en concrete inzichten voor zowel rapporteringsplichtige als niet-rapporteringsplichtige ondernemingen.

Op de agenda
  • Deel 1: In de schoenen van een CSRD-rapporteringsplichtige onderneming
    In het eerste deel duiken we in de realiteit van ondernemingen die verplicht zijn om een duurzaamheidsrapport af te leveren. We belichten welke stappen u moet doorlopen tijdens een duurzaamheidstraject en bekijken vooral hoe uw inspanningen kunnen bijdragen aan de groei en veerkracht van uw onderneming.

  • Deel 2: Het belang van de CSRD voor KMO's
    ​​​​​​​
    Het tweede webinar richt zich op kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) die niet moeten rapporteren. Ook voor deze groep is het essentieel om voorbereid te zijn op de impact van de duurzaamheidsregelgeving. We bespreken welke directe en indirecte gevolgen deze wetgeving heeft voor uw bedrijf, wat u als KMO kunt verwachten en hoe u zich best voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Ook hier belichten we de impact op uw competitiviteit en economische weerbaarheid.
Presentatie door:
​​​​​​​
Philip Dooms, Partner ESG & Sustainability, Baker Tilly

Duur
45 minuten

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

U kan zich voor elk van de webinars inschrijven of slechts voor een deel van de reeks.

Deel dit webinar